dimarts, 18 d’octubre de 2011

MILLORES EN EL FUNCIONAMENT DEL MENJADOR

La setmana passada i despres de les gestions realitzades per la comisió de menjador de l'AMPA , gestions per les queixes d'alguns pares, especialment d'infantil per la reorganització de l'horari de menjador amb la supressió dels dos torns i la no realització de la migdiada, s'ha obtingut la següent resposta (i la recuperació de la organització dels torns de menjador) de la coordinadora de monitors. Des de l'AMPA estem treballant per millorar el servei de menjador però necessitem la col·laboració de tots els pares i mares, és per això que estem a la vostra disposició per si teniu qualsevol queixa o aclariment que ens vulgueu transmetre. Recordeu que ens podeu trobar tots els dimecres de 16 a 17h al local de l'escola, per correu a ampariu@gmail.com o en aquest bolg mateix.

Per tal d’intentar millorar el temps del migdia, amb la coordinadora de centre hem decidit realitzar dos torns de menjador a partir del dilluns dia 10/11/2011 que començarà 1 monitora.

La distribució i organització del mateix serà de:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1r ton: de 12:30 a 13:30 el grup d’infantil que fan un total aproximat de 45 nens.
Les monitores responsables l’Anna, la Dolors i la Laura.

Un cop finalitzin de dinar els nens de P3 aniran a dormir acompanyats per l’Anna Ginesta. I els de P4 i P5 romandran al pati jugant o participant d’alguna de les activitats organitzades per les monitores. Aquest curs escolar la programació de pati te com objectiu principal reforçar el binomi alimentació més activitat física com a base de la salut de nens i nenes en el pati i el menjador donant un especial protagonisme als esports, a l’activitat física i els jocs actius.
Aquest grup d’edat gaudirà de la programació activa de pati de 13:50 a 14:20 de 14:20 a 14:35 gaudiran de joc lliure i de 14:35 a 14:45 faran pipí i hàbits d’higiene per tal d’entrar a l’aula a les 14:45 amb un aspecte correcte.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2n torn: De 13:30 a 14:30 aproximadament fan un total de 63 usuaris tutelats per l’Eva, la M.Angels i la Sílvia.

Aquest grup d’alumnat de 12:15 a 13:15 podran gaudir de jugar lliurament o participar d’alguna activitat dirigida per les monitores.
Aquest grup d’alumnat gaudirà de les activitats dirigides abans d’entrar a dinar, de les 12:15 a les 13:15 . ( Les activitats estaran adreçades a les edats dels participants sempre lliure disposició dels usuaris a participar-hi). En el cas de poder adequar un espai per fer deures o estudiar també podríem valorar amb l’escola la possibilitat d’adequar un espai).

Un cop aquest grup finalitzi de dinar gaudirà de 15 minuts de lleure abans d’entrar a l’aula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.